BinckBank in Spanje & Portugal

Prettig kennis te maken!

Sinds 2006 kunnen beleggers aan de Costa del Sol terecht bij het beleggerscentrum in Marbella. Al snel bleek dat Nederlandstalige beleggers in de rest van Spanje en in Portugal ook behoefte hadden aan persoonlijk contact bij hen in de buurt. Daarom organiseren we inmiddels al jarenlang seminars in beide landen.


Het team van BinckBank Spanje & Portugal woont en werkt al jaren in het zuiden van Europa. Dat betekent dat ze niet alleen verstand hebben van beleggen maar ook precies weten wat u nodig heeft als bijvoorbeeld uw lokale bank of belastingkantoor om documentatie over uw vermogen vraagt.

BinckBank Investment Academy

Ons kantoor is gevestigd in Marbella, u bent daar altijd welkom, met of zonder afspraak. Voor een kopje koffie, een goed gesprek of om even rustig in de diverse financiële (dag)bladen te lezen. Bovendien beschikken we over een uitgebreide bibliotheek waaruit u boeken kunt lenen.

Bovendien hebben we een flex-kantoor in het Nederlands Business Centrum in La Nucia (Costa Blanca) waar we elke twee maanden een paar dagen aanwezig zijn.

Kennis en inspiratie

BinckBank ontmoet jaarlijks honderden beleggers tijdens seminars, themadagen, expiratieborrels, sportevenementen en andere (beleggers)bijeenkomsten. Want beleggen wordt pas écht leuk als u zich erin verdiept en als u ervaringen met andere beleggers kunt delen.

Daarnaast kunt u ook online trainingen volgen. Bovendien kunt u als klant van BinckBank allerlei interessante artikelen lezen op de website.

Agenda

Datum Onderwerp Plaats
Volledige agenda & inschrijven

Ons team

We besteden veel tijd aan het begeleiden van beleggers en komen veel van onze klanten tegen tijdens seminars of op kantoor. Maar u wilt natuurlijk ook graag weten met wie u spreekt. Graag stellen we ons team aan u voor.

Kaspar Huijsman

kaspar-round

Directeur Binck Spanje & Portugal


Kaspar werkt inmiddels al meer dan 20 jaar voor BinckBank. Hij richtte in 2006 het Alex Beleggerscentrum in Marbella op. In eerste instantie om de Nederlandse klanten van Alex ter plekke te ondersteunen, in de loop van de jaren is die dienstverlening uitgebreid naar de rest van Spanje en Portugal. Hij is zelf een zeer ervaren belegger en spreker op seminars over de beurs.


Stuur een e-mail

Martin Totté

martin-round

Account Manager


Martin maakt ruim acht jaar deel uit van het team van  Binck in Spanje. “Voor mij is het belangrijkst ervoor te zorgen dat klanten ook in slechte tijden hun portfolio bij elkaar houden. Impulsief handelen op de beurs levert nooit goede resultaten op. Mijn doel is beleggers leren welke instrumenten ze tot hun beschikking hebben en wanneer ze die moeten inzetten.”


Stuur een e-mail

Femke Utrecht

femke-round

Marketing Manager


Binck besteedt veel aandacht aan het opleiden van beleggers zodat ze meer rendement op hun vermogen kunnen behalen. Femke organiseert de seminars in Spanje en Portugal. "Op basis van de behoeften van de klanten organiseren we diverse activiteiten waar ze hun kennis kunnen uitbreiden. Dat kan via een seminar maar we organiseren bijvoorbeeld ook regelmatig themabijeenkomsten over actuele onderwerpen."


Stuur een e-mail

Taco te Gussinklo

taco-round

Account Manager


Taco was zelf een actieve belegger voordat hij bij Binck kwam werken. “Het is leuk om die kennis te kunnen overdragen en mensen te leren hoe ze kunnen beleggen. Of het nu gaat om zeer ervaren beleggers of mensen die net besloten hebben de controle over hun vermogen in hand te houden, onze deur staat altijd open.”


Stuur een e-mail

Persoonlijke aandacht

We besteden veel tijd aan de begeleiding van onze klanten. U kunt een afspraak maken met één van onze experts op een locatie naar uw keuze.

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Uitleg over de fijne kneepjes van het systeem van Binck
  • Alles over bepaalde instrumenten zoals bijvoorbeeld opties
  • Eventueel bestaande portefeuille doorlopen
  • Risicoscan van uw portefeuille bij Binck of elders
  • Antwoord op al uw vragen