BinckBank in Spanje & Portugal

Prettig kennis te maken!

Sinds 2006 kunnen beleggers aan de Costa del Sol terecht bij het beleggerscentrum in Marbella. Al snel bleek dat Nederlandstalige beleggers in de rest van Spanje en in Portugal ook behoefte hadden aan persoonlijk contact bij hen in de buurt. Daarom organiseren we inmiddels al jarenlang seminars in beide landen.


Het team van BinckBank Spanje & Portugal woont en werkt al jaren in het zuiden van Europa. Dat betekent dat ze niet alleen verstand hebben van beleggen maar ook precies weten wat u nodig heeft als bijvoorbeeld uw lokale bank of belastingkantoor om documentatie over uw vermogen vraagt.

BinckBank Investment Academy

Ons kantoor is gevestigd in Marbella, u bent daar altijd welkom, met of zonder afspraak. Voor een kopje koffie, een goed gesprek of om even rustig in de diverse financiële (dag)bladen te lezen. Bovendien beschikken we over een uitgebreide bibliotheek waaruit u boeken kunt lenen.

Bovendien hebben we een flex-kantoor in het Nederlands Business Centrum in La Nucia (Costa Blanca) waar we elke twee maanden een paar dagen aanwezig zijn.

Kennis en inspiratie

BinckBank ontmoet jaarlijks honderden beleggers tijdens seminars, themadagen, expiratieborrels, sportevenementen en andere (beleggers)bijeenkomsten. Want beleggen wordt pas écht leuk als u zich erin verdiept en als u ervaringen met andere beleggers kunt delen.

Daarnaast kunt u ook online trainingen volgen. Bovendien kunt u als klant van BinckBank allerlei interessante artikelen lezen op de website.

Agenda

Datum Onderwerp Plaats
Volledige agenda & inschrijven

Ons team

We besteden veel tijd aan het begeleiden van beleggers en komen veel van onze klanten tegen tijdens seminars of op kantoor. Maar u wilt natuurlijk ook graag weten met wie u spreekt. Graag stellen we ons team aan u voor.

kaspar400x400

Kaspar Huijsman

Directeur Binck Spanje & Portugal


Kaspar werkt inmiddels al meer dan 20 jaar voor BinckBank. Hij richtte in 2006 het Alex Beleggerscentrum in Marbella op. In eerste instantie om de Nederlandse klanten van Alex ter plekke te ondersteunen, in de loop van de jaren is die dienstverlening uitgebreid naar de rest van Spanje en Portugal. Hij is zelf een zeer ervaren belegger en spreker op seminars over de beurs.


Stuur een e-mail

martin400x400

Martin Totté

Account Manager


Martin maakt ruim acht jaar deel uit van het team van  Binck in Spanje. “Voor mij is het belangrijkst ervoor te zorgen dat klanten ook in slechte tijden hun portfolio bij elkaar houden. Impulsief handelen op de beurs levert nooit goede resultaten op. Mijn doel is beleggers leren welke instrumenten ze tot hun beschikking hebben en wanneer ze die moeten inzetten.”


Stuur een e-mail

femke400x400

Femke Utrecht

Marketing Manager


Femke is verantwoordelijk voor de marketing van BinckBank Spanje en Portugal. Zij zorgt ervoor dat de kennis van de beursexperts bij de beleggers terecht komt. Via artikelen in magazines, kranten en op onze website, de online webinars en vlogs op de diverse sociale media. "Op basis van de behoeften en vragen van de klanten zorgen we voor de juiste informatie via de juiste media."


Stuur een e-mail

taco400x400

Taco te Gussinklo

Account Manager


Taco was zelf een actieve belegger voordat hij bij Binck kwam werken. “Het is leuk om die kennis te kunnen overdragen en mensen te leren hoe ze kunnen beleggen. Of het nu gaat om zeer ervaren beleggers of mensen die net besloten hebben de controle over hun vermogen in hand te houden, onze deur staat altijd open.”


Stuur een e-mail

Persoonlijke aandacht

We besteden veel tijd aan de begeleiding van onze klanten. U kunt een afspraak maken met één van onze experts op een locatie naar uw keuze.

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Uitleg over de fijne kneepjes van het systeem van Binck
  • Alles over bepaalde instrumenten zoals bijvoorbeeld opties
  • Eventueel bestaande portefeuille doorlopen
  • Risicoscan van uw portefeuille bij Binck of elders
  • Antwoord op al uw vragen