Routebeschrijving

Binck Investment Academy in Marbella

Binck Investment Academy, ons kantoor in Marbella

Komende vanuit de richting Málaga/Fuengirola neemt u afslag 182 Nagüeles (let op! U komt eerder ook een afslag 182 Marbella/Ojen tegen, deze neemt u niet), aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en neemt u de rotonde volledig waardoor u op een brug komt die over de E-15/A7 gaat, u vervolgt uw weg in de richting van de kust. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.


Komende vanuit het centrum van Marbella rijdt u richting Puerto Banus over de oude kustweg. Op een gegeven moment ziet u aan uw rechterhand een tankstation, gevolgd door een rotonde. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.


Komende vanuit de richting Estepona/Puerto Banús rijdt u over de N340 richting het centrum. Voorbij het Marbella Club Hotel komt u op een rotonde, neem deze helemaal om weer in tegengestelde richting op de N340 terecht te komen. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.


Lokatie van ons kantoor op Google Maps bekijken.

Binck flexkantoor in La Nucia

Vanuit de richting Alicante en Valencia via de AP 7
Op de AP 7 neemt u de afslag 65 richting N-332 / Benidorm Levante. Na de tolpoortjes gaat u Rechtsaf en rijdt u de N-332 op. Hier neemt u direct de eerste afslag en u volgt de borden voor de CV-70 / la Nucía / Callosa. Op de rotonde onderaan de afrit van de N-332, neemt u de 3e afslag naar de CV-70 (La Nucia Callosa). Bij de volgende rotonde neemt u de eerste weg rechts en bij de rotonde daarná de tweede weg rechts . Het Centrum bevindt zich ná de eerste afslag links aan de linkerkant.

Vanuit Valencia via de N-332

Op de N-332 neemt u de afslag Benidorm / Callosa. Op de rotonde onderaan de afrit van de N-332, neemt u de 3e afslag naar de CV-70 (La Nucia Callosa). Bij de volgende rotonde neemt u de eerste weg rechts en bij de rotonde daarná de tweede weg rechts (richting la Nucía/Callosa). Na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf. Het Centrum bevindt zich ná de eerste afslag links aan de linkerkant.

Vanuit Alicante via de N-332
Op de N-332 neemt u de afslag Benidorm / Callosa. Onderaan de afrit neemt u op de rotonde de 3e afslag. U rijdt dan onder het viaduct door en bij de rotonde direct na het viaduct neemt u de tweede afslag naar de CV-70 (La Nucia/ Callosa). Bij de volgende rotonde neemt u de eerste weg rechts en bij de rotonde daarná de tweede weg rechts (richting la Nucía / Callosa). Na ongeveer 200 meter slaat u rechtsaf. Het Centrum bevindt zich ná de eerste afslag links aan de linkerkant.Lokatie van ons kantoor op Google Maps bekijken.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn regelmatig op diverse locaties in Spanje en Portugal te vinden opdat u ook bij u in de buurt alle begeleiding krijgt die u wenst. 
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Marbella, woont u in de buurt dan kunt u daar altijd even binnenlopen, maar we nemen graag de tijd voor u dus we raden u aan een afspraak te maken. Natuurlijk beantwoorden we ook al uw vragen per telefoon, Skype of email. 

Investment Academy

Binck ontmoet jaarlijks honderden beleggers tijdens seminars, themadagen, expiratieborrels, sportevenementen en andere (beleggers)bijeenkomsten. Want beleggen wordt pas écht leuk als u zich erin verdiept en als u ervaringen met andere beleggers kunt delen.
Daarnaast kunt u ook online trainingen volgen. Bovendien kunt u als klant van Binck allerlei interessante artikelen lezen op de website.

Agenda

Datum Onderwerp Plaats
Volledige agenda & inschrijven