Routebeschrijving

Beleggerscentrum BinckBank Marbella

Binck Investment Academy & kantoor in Marbella

Komende vanuit de richting Málaga/Fuengirola neemt u afslag 182 Nagüeles (let op! U komt eerder ook een afslag 182 Marbella/Ojen tegen, deze neemt u niet), aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en neemt u de rotonde volledig waardoor u op een brug komt die over de E-15/A7 gaat, u vervolgt uw weg in de richting van de kust. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.


Komende vanuit het centrum van Marbella rijdt u richting Puerto Banus over de oude kustweg. Op een gegeven moment ziet u aan uw rechterhand een tankstation, gevolgd door een rotonde. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.


Komende vanuit de richting Estepona/Puerto Banús rijdt u over de N340 richting het centrum. Voorbij het Marbella Club Hotel komt u op een rotonde, neem deze helemaal om weer in tegengestelde richting op de N340 terecht te komen. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.


Lokatie van ons kantoor op Google Maps bekijken.

Binck flexkantoor in La Nucia


Lokatie van ons kantoor op Google Maps bekijken.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn regelmatig op diverse locaties in Spanje en Portugal te vinden opdat u ook bij u in de buurt alle begeleiding krijgt die u wenst. 
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Marbella, woont u in de buurt dan kunt u daar altijd even binnenlopen, maar we nemen graag de tijd voor u dus we raden u aan een afspraak te maken. Natuurlijk beantwoorden we ook al uw vragen per telefoon, Skype of email. 

Investment Academy

Binck ontmoet jaarlijks honderden beleggers tijdens seminars, themadagen, expiratieborrels, sportevenementen en andere (beleggers)bijeenkomsten. Want beleggen wordt pas écht leuk als u zich erin verdiept en als u ervaringen met andere beleggers kunt delen.
Daarnaast kunt u ook online trainingen volgen. Bovendien kunt u als klant van Binck allerlei interessante artikelen lezen op de website.

Agenda

Datum Onderwerp Plaats
08-05 Alles over Pro Trader
La Nucia (Alicante) 
07-03 Afspraken
La Nucia (Alicante) 
06-03 Alles wat u moet weten over de fiscus in Spanje
La Nucia (Alicante) 
Volledige agenda & inschrijven