SAMEN STERKER!

BinckBank & Saxo Bank, samen sterker

De onafhankelijke geest van BinckBank & Saxo Bank zijn bij elkaar gebracht.

Beide bieden u de beste producten en service, zodat u goed geïnformeerd uw eigen financiële keuzes kunt maken.

Samen blijven we innoveren, met een gedrevenheid om nog beter te worden. Wij worden sterker door onze samenwerking. Én blijven graag uw vertrouwde partner voor beleggingen en vermogensopbouw.

 

U bepaalt waar u heen wilt. BinckBank & Saxo Bank brengen u dichterbij uw doel.

 

“De wereld verandert. Ook de onze. Door onze krachten te bundelen zijn Saxo Bank en BinckBank klaar voor de toekomst!”

(Kim Fournais, CEO Saxo Bank & Vincent Germyns, CEO BinckBank)


Vragen & antwoorden

U heeft misschien vragen over de gevolgen van de overname. Hieronder vindt u een aantal vragen en antwoorden. 

Heeft u andere vragen? Dan kunt u ons gewoon bellen! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 18 uur via +34 952 924 011 of als u vanuit Portugal belt via +351 282 380 355.  

Waarom kiest BinckBank voor Saxo Bank?
De krachtenbundeling met het Deense Saxo Bank is een bewuste keuze; zowel Saxo Bank als BinckBank zijn echte fintech bedrijven met een leidende positie in online beleggen en traden en met een sterke focus op de klant. Die focus op de klant komt voort uit een gedeelde overtuiging: alle klanten, groot of klein, moeten kunnen rekenen op dezelfde professionele tools en ondersteuning om hun financiële ambities te realiseren.

Wat betekent dit voor mij als klant?
Het geplande samengaan van Saxo Bank en BinckBank heeft op korte termijn geen gevolgen voor u als klant. U blijft gewoon op dezelfde manier beleggen via BinckBank.

Ook onze competitieve tarieven veranderen niet en de bankvergunning van BinckBank blijft behouden.

Houd ik dezelfde rekeninggegevens en inlogcodes?
Uw rekeninggegevens en de overzichten die u van ons ontvangt veranderen niet en ontvangt u net als voorheen van BinckBank. U blijft gewoon inloggen via onze website binck.nl. En u blijft profiteren van onze gebruikersvriendelijke en stabiele platformen die alle tools bieden die beleggers ondersteunen bij het beheer van de portefeuille.

Blijft de Nederlandse bankvergunning van BinckBank bestaan?
BinckBank houdt gewoon haar Nederlandse bankvergunning en blijft op dezelfde wijze onder toezicht staan van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Vallen mijn tegoeden straks nog onder het Nederlandse Deposito Garantiestelsel?
Ja, BinckBank blijft een Nederlandse bank en derhalve blijft u met uw banktegoeden onder het in Nederland geldende en op Europese afspraken gebaseerde DGS vallen.