Fondsbeleggen met Binck Fundcoach

zelf bouwen aan uw vermogen

Met Binck Fundcoach bouwt u heel eenvoudig zelf aan uw vermogen - met beleggingsfondsen en ETF’s. Deze instrumenten zijn bijzonder geschikt voor dit doel. Ze bieden namelijk een aantal specifieke voordelen: denk aan de relatieve eenvoud, een ruime keuze en prima spreiding. Zo bouwt u met minimale moeite en de bekende lage kosten van BinckBank heel gebruiksvriendelijk aan uw vermogen.

De voordelen van Binck Fundcoach

  • Scherpe en transparante tarieven
  • Bijzonder gebruiksvriendelijke website
  • Uitgebreide ondersteuning en deskundige service

Beleggen brengt risico's met zich mee, uw inleg kan minder waard worden


open een rekening meer informatie aanvragen

De tarieven van Fundcoach

Beleggingsfondsen*
€1 + 0,15% (min €8, max €150) per transactie


ETF's*
€1 + 0,15% (min €6, max €150) per transactie

Periodiek beleggen**
geen transactiekosten


Service fee***
Eerste drie maanden gratis
0,015% per maand/0,18% per jaar* Over het totale transactiebedrag.
** Minimale inleg van €20 per maand.
*** Over de eerste € 300.000 portefeuillewaarde - daarboven kosteloos. De service fee is gemaximaliseerd op € 45 per maand.

Je kunt de voorbeeldberekening Fundcoach gebruiken om inzicht te krijgen in de jaarlijkse kosten van beleggen.

Een bijzonder gebruiksvriendelijke website

De website van Binck Fundcoach is speciaal ontworpen voor beleggen in beleggingsfondsen en ETF’s. Alle belangrijke informatie, functionaliteiten en ondersteuning zijn direct voor handen. En zo maken we het zoeken, vinden én vergelijken van beleggingsfondsen en ETF’s zo gemakkelijk mogelijk.website fundcoach

Antwoorden op de meest gestelde vragen over fondsbeleggen

Bij BinckBank zijn we graag duidelijk over voordelen en risico’s. Beleggen en risico zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Belegt u behoudend en voorzichtig, dan zijn de rendementen vaak lager. Wilt u hoge rendementen? Dan moet u vaak meer risico nemen. Onze tip luidt: beleg alleen met geld dat u niet direct nodig heeft.
De eerste stappen zijn vaak het lastigst. Dit geldt ook voor beleggen. Daarom is het goed te weten dat we onze jarenlange ervaring kunnen inzetten om u goed voorbereid op weg te helpen. Zo helpen we u graag met tips en kennis om valkuilen te vermijden en om met zelfvertrouwen te starten.
Kies zelf uit een ruim en onafhankelijk assortiment van 600+ ETF's en beleggingsfondsen. En onze handige fondsenvergelijker helpt u het het fonds te vinden dat bij uw wensen past. Ook kunt u kiezen uit onze Alles-in-1 portefeuilles van Think ETF's en Blackrock. Met een alles-in-1 portefeuille kiest u voor wereldwijde spreiding van de kansen en risico’s. Als u wilt beleggen en bijdragen aan een betere toekomst hebben we keuze uit een aantal groene en duurzame fondsen.
Wij helpen u graag en we ondersteunen u op de momenten waarop u erom vraagt. Onze Klantenservice & Orderdesk weet als geen ander welke vragen beleggers hebben – ze beleggen zelf namelijk ook. Bij BinckBank staat u er niet alleen voor. Beleggerseducatie en inspiratie zijn dan ook heel belangrijk. Maar hoe goed we u ook helpen, we geven u geen advies. U maakt uw eigen keuzes, en BinckBank helpt u met kennis en alle mogelijke functionaliteiten om nóg beter te beleggen.
BinckBank is een onderdeel van de Deense Saxo Bank. BinckBank heeft een Nederlandse bankvergunning envallen onder het toezicht van de AFM en de DNB.