Alles over Pro Trader

Gepresenteerd door Martin Totté

Speciaal voor onze actieve en meest veeleisende beleggers hebben we Binck ProTrader. Dit geavanceerde handelsplatform is onlangs compleet vernieuwd en er wordt nog volop aan ontwikkeld. Beleggerstrainer Martin Totté laat u graag zien hoe u zo goed mogelijk gebruik maakt van dit platform.

Martin zal specifiek stilstaan bij de mogelijkheden voor de optiebelegger. Denk hierbij aan de optiegrieken, de optiecalculator en de combinatieorder. Kortom, allemaal handige tools om optimaal te kunnen profiteren van de vernieuwde handelsapplicatie. Dit seminar is een must voor actieve traders. 

Wat kunt u verwachten?

- U leert de laatste kneepjes van ProTrader.
- Eenvoudig uw instellingen en voorkeuren aanpassen en instellen.
- Live-demonstratie van verschillende ordertypes.
- Uitleg over de optiecalculator en de optiegrieken.

NB. ProTrader is beschikbaar als u belegt met de beleggingspakketten Binck Blue of Black.

Is dit seminar iets voor u?

Dit seminar is geschikt voor actieve optiebeleggers die de mogelijkheden van ons meest geavanceerde handelsplatform beter willen benutten. Uiteraard heeft u alle gelegenheid om tijdens het seminar vragen te stellen. 

Opties zijn risicovolle producten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie. Wij adviseren u, voordat u in opties belegt, u goed te informeren over de werking en risico’s. In het document center van BinckBank vindt u hier meer informatie over. U kunt alleen handelen in opties als u de overeenkomst derivaten heeft afgesloten.


Niveau

Routebeschrijving

WO 08-05-2019, 15:30-18:00

prijs: Gratis

La Nucia (Alicante), Nederlands Business Centrum Spanje

Details

spreker Martin Totté

Martin Totté

Martin maakt ruim acht jaar deel uit van het team van BinckBank in Spanje. Behalve dat hij veel tijd besteed aan het persoonlijk begeleiden van klanten geeft hij seminars in het hele land. “Ik verdiep me graag in nieuwe onderwerpen die met de beurs en economie te maken hebben zodat ik beleggers met de meest actuele kennis verder kan helpen.”

Wat u moet weten over de evenementen

De informatie die tijdens seminars & evenementen wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de seminars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het seminar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.