BinckBank Tour - warm up met Henk Lubberding

Gepresenteerd door Henk Lubberding
De zomer en dan met name de maand juli is het moment voor de wielerliefhebbers met de Tour de France, vlak voor de start van de Tour is een mooi moment om met wielrenner Henk Lubberding om tafel te gaan zitten. Henk wil u graag meenemen in de wonderlijke wereld van de wielerprof en de hectiek van het grootste wielerevenement van de wereld.

Henk heeft jarenlang in de diverse wielerploegen van Peter Post gefietst en wist zelfs in de gele trui te rijden in de Tour de France. Hij werd twee keer Nederlands kampioen en won in totaal 58 wedstrijden. Kaspar Huijsman vraagt hem naar de ins en outs van de wielerwereld, anekdotes en zijn voorspellingen voor de Tour de France en de BinckBank tour. 

Martin Totté, nu accountmanager bij BinckBank Spanje & Portugal, was vroeger semiprofessioneel wielrenner en zal Kaspar en Henk vergezellen tijdens deze aangename sessie op het terras van het Nederlands Business Centrum in La Nucia.


Programma 

18.30 uur – ontvangst met drankje op terras
19.00 uur – gesprekssessie
20.30 uur - napraten
   

Niveau

Routebeschrijving

DO 04-07-2019, 19:00-20:30

prijs: Gratis

La Nucia (Alicante), Nederlands Business Centrum Spanje

Details

spreker Henk Lubberding

Henk Lubberding

Henk Lubberding was professioneel wielrenner en heeft zelfs de gele trui te behalen in de Tour de France. Hij werd twee keer Nederlands kampioen en won in totaal 58 wedstrijden.

Wat u moet weten over de evenementen

De informatie die tijdens seminars & evenementen wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de seminars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het seminar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.