Kijkje achter de schermen van Saxo Bank

Gepresenteerd door Martin Totté
De platformen van Saxo Bank zijn nèt even iets anders en wellicht zelfs uitgebreider dan die van BinckBank. Ze zien er niet alleen iets anders uit maar bieden ook andere mogelijkheden. Martin Totté geeft een uitgebreide demonstratie zodat u een duidelijk beeld krijgt van de handelssystemen van Saxo Bank. Na het seminar praten we nog wat na onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarin is Saxo Bank anders?
  • Via de systemen van Saxo Bank kunt u in één order een complete optiestrategie inleggen
  • U kunt transactie signalen ontvangen die u kunnen inspireren tot het innemen van een positie in bijvoorbeeld een aandeel, een valuta of een index
  • Rechtstreeks handelen op internationale beurzen, bijvoorbeeld Hong Kong, Japan, Australië , China, Singapore en zelfs Zuid Afrika
  • Toegang tot maar liefst vier nieuwsproviders

Is dit seminar interessant voor u?
Als u graag uw mogelijkheden om te beleggen wilt uitbreiden kunt u via BinckBank een (aanvullende) rekening bij Saxo Bank openen. U krijgt dan toegang tot de handelsplatformen van Saxo Bank. Tijdens dit seminar leert u de fijne kneepjes van dit platform onder de knie te krijgen.Beleggen brengt risico's met zich mee, uw inleg kan minder waard worden. 

Niveau

Routebeschrijving

WO 30-10-2019, 17:30-18:30

prijs: Gratis

La Nucia, Nederlands Business Centrum Spanje

Routebeschrijving

spreker Martin Totté

Martin Totté

Martin maakt ruim negen jaar deel uit van het team van BinckBank in Spanje. Behalve dat hij veel tijd besteed aan het persoonlijk begeleiden van klanten geeft hij seminars in het hele land. “Ik verdiep me graag in nieuwe onderwerpen die met de beurs en economie te maken hebben zodat ik beleggers met de meest actuele kennis verder kan helpen.”

Wat u moet weten over de evenementen

De informatie die tijdens seminars & evenementen wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de seminars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het seminar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.