Gastlezing: Hoogdividend beleggen

Gepresenteerd door Fred Hendriks
BinckBank heeft Fred Hendriks, auteur van het boek ‘Beter beleggen dan de bank’ uitgenodigd een gastlezing te geven over de mogelijkheden die de Amerikaanse beurs biedt.

Hoogdividendbeleggen is in Amerika de gewoonste zaak van de wereld. De Amerikaanse beurzen hebben een uitgebreid aanbod aan beleggingsinstrumenten waar particulieren graag gebruik van maken om bijvoorbeeld een potje op te bouwen voor hun pensioen of extra cash flow uit hun vermogen te halen. Zeker nu de spaarrente op nul staat is hoogdividendbeleggen een aantrekkelijk alternatief. En dat alternatief is niet alleen weggelegd voor Amerikanen, ook Europeanen kunnen vrijelijk op de Amerikaanse beurs beleggen. 


De onderwerpen die aan bod komen
- wat is (hoog)dividendbeleggen
- waarom de Verenigde Staten?
- hoe begin ik en waar vind ik deze aandelen?
- de risico’s van hoogdividendbeleggen

Is dit seminar iets voor u? 
Fred Hendriks legt in heldere bewoordingen uit wat hoogdividendbeleggen is en hoe u te werk kunt gaan. Op basis van deze informatie kunt u zelf bepalen of deze vorm van beleggen binnen uw strategie en risicobereidheid valt.*

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg kwijtraken. 

Niveau

Routebeschrijving

WO 29-01-2020, 15:30-17:00

prijs: Gratis

Costa Blanca, La Nucia, Nederlands Business Centrum Spanje

Details

spreker Fred Hendriks

Fred Hendriks

Fred Hendriks is ervaringsdeskundige in hoogdividendbeleggen en gaf er veel lezingen over. Hij heeft zijn kennis en ervaring opgedaan als bestuurder van bekende ict-bedrijven waaronder Hewlett Packard en Oracle en later ook als zelfstandig ondernemer. Zo heeft hij, los van banken en vermogensbeheerders, zijn eigen succesvolle weg gevonden in de financiële wereld.

Wat u moet weten over de evenementen

De informatie die tijdens seminars & evenementen wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de seminars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het seminar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.