leer meer over de beurs en beleggen

Binck ontmoet jaarlijks honderden beleggers tijdens seminars, themadagen, expiratieborrels, sportevenementen en andere (beleggers)bijeenkomsten. Want beleggen wordt pas écht leuk als u zich erin verdiept en als u ervaringen met andere beleggers kunt delen.

Webinars

Bij Binck kunt u webinars volgens over alle vormen van beleggen. Of u nu uw eerste stappen maakt op de beurs, interesse heeft in optietrategieën of uw geld wilt laten beleggen. Er is vast wel een webinar waar u wat van kunt opsteken.

seminars en evenementen

  • Wisselende actuele onderwerpen
  • Gerenommeerde sprekers
  • Toegankelijk voor iedere belegger

Agenda

Datum Onderwerp Plaats
25-09 Debat: 'Het gaat goed met de Spaanse economie'
Marbella 
07-11 Persoonlijke afspraken Costa Blanca
La Nucia 
Volledige agenda & inschrijven
Seminar Investeren in lang en gezond leven

We leven langer dan ooit en willen allemaal graag gezond oud worden. BinckBank Spanje & Portugal nodigt u uit voor een speciaal seminar over investeren in uw eigen gezondheid, maar ook in de snelgroeiende markt die zich op gezond leven richt.

Over de sprekers
Janneke van der Meulen
Professioneel roeister en auteur van de boeken 'Eet win-win' en 'Supersnel herstel', Janneke van der Meulen vertelt (en onderbouwt) haar opzienbarende mening over de invloed van voeding op uw gezondheid en het milieu.

Kaspar Huijsman
Kaspar heeft zich laten inspireren door bekende belegger Jim Mellon. Tijdens de sessie gaat Huijsman in op de volgende onderwerpen:
• Wat is de longevity economie? 
• De visie van Jim Mellon 
• Investeren in longevity economie en de eventuele risico's 
• De invloed van vrijwilligerswerk en liefdadigheid op longevity 
• Historische groei en de verwachte groeisectoren


Alles wat u moet weten over de fiscus in Spanje

U woont in Spanje of verblijft er grote delen van het jaar. Wat betekent dat voor de belastingen? Wat moet u in Spanje betalen en wat betekent het fiscaal ingezetenschap nu precies? BinckBank nodigt u uit voor een informatieve sessie waarbij u zelf natuurlijk ook al uw vragen kunt stellen. We geven geen belastingadvies. 

Seminar 'Extra inkomen uit uw vermogen met indexopties'

Tijdens het seminar 'extra inkomen uit uw vermogen met indexopties' vertelt beleggerstrainer Martin Totté u de basisprincipes van handelen in indexopties. Daarnaast leert u hoe u een eigen strategie kunt implementeren in uw portefeuille door periodiek opties te verkopen op een onderliggende index, hoe u kunt omgaan met uw bestedingsruimte en wat de risico's van het handelen in indexopties zijn.  

Is dit seminar iets voor u?
Dit seminar is bedoeld voor de ervaren, actieve belegger. Opties zijn risicovolle beleggingsproducten en vereisen kennis, beleggingservaring en in veel toepassingen een hoge risicoacceptatie.  


Málaga bruist!

De stad Málaga is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een zeer bekende internationale toeristenbestemming. Maar niet alleen toeristen komen er graag, ook bedrijven, vooral uit de technologiesector, vestigen zich in en rondom de stad. De universiteit van Málaga zorgt voor uitstekend opgeleid personeel en de gemeente doet er alles aan om het de ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken. 

Marc Sanderson, International Economic Development Director van de gemeente, vertelt over zijn werk en de verdere plannen om de stad nóg aantrekkelijker te maken voor multinationals en start-ups. 


Over onze seminars en evenementen

De informatie die tijdens seminars wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de seminars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het seminar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.