leer meer over de beurs en beleggen

BinckBank ontmoet jaarlijks honderden beleggers tijdens seminars, themadagen, expiratieborrels, sportevenementen en andere (beleggers)bijeenkomsten. Want beleggen wordt pas écht leuk als u zich erin verdiept en als u ervaringen met andere beleggers kunt delen.

Webinars

Bij BinckBank kunt u webinars volgens over alle vormen van beleggen. Of u nu uw eerste stappen maakt op de beurs, interesse heeft in optietrategieën of uw geld wilt laten beleggen. Er is vast wel een webinar waar u wat van kunt opsteken.

seminars en evenementen

  • Wisselende actuele onderwerpen
  • Gerenommeerde sprekers
  • Toegankelijk voor iedere belegger
  • Op diverse locaties in Spanje & Portugal

Agenda

Datum Onderwerp Plaats
Volledige agenda & inschrijven

Over onze seminars en evenementen

De informatie die tijdens seminars wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de seminars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het seminar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s.