Podcasts van BinckBank

Lekker luisteren

De Binck Investment Academy biedt u vele mogelijkheden om meer over investeren, de beurs en de economie te leren.

Onze podcasts, beschikbaar via Spotify en Soundcloud, gaan over de nieuwste ontwikkelingen op de beurs en de economie. Sommige zijn alleen in het Engels beschikbaar maar we hebben ook Nederlandstalige podcasts.

Spotify
Zoek naar BinckBank Spain & Portugal om de lijst met beschikbare podcasts te vinden.

Soundcloud
U komt meteen op onze pagina op Soundcloud door  hier te klikken of te zoeken op BinckBank Spain & Portugal. U hoeft zelf geen account bij Soundcloud te hebben om de podcasts te kunnen beluisteren. 


Boys vs Girls
Giles en Hannah van Talk Radio Europe doen een wedstrijd: jongens tegen de meisjes. Met een demo-portefeuille proberen ze een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Als Hannah wint krijgt AgeConcern een donatie van €1.000, wint Giles dan gaat dit bedrag naar Debra Butterfly Children.  Kaspar Huijsman is hun mentor en elke twee weken doen ze verslag op de radio (in het Engels)

Episode 1 - 17 February 2020
Episode 2 - 2 March 2020
Episode 3 - 18th of March 2020
Episode 4 - 6th of April
Episode 5 - 5th of May 2020 
Episode 6 - 18th of May 2020
Episode 7 - 1st of June 2020
Episode 8 - 15th of June 2020
Episode 9 - 29th of June 2020

Porfolio Talk

BinckBank Spain directeur Kaspar Huijsman heeft een demo-portfolio met een startwaarde van €100.000 gemaakt voor de luisteraars van Talk Radio. Elke twee weken geeft hij een update over de stand van zaken en legt uit wat zijn strategie en redenering is achter de keuzes de hij gemaakt heeft. Deze podcasts zijn in het Engels.

Episode 3 - 11 Oktober
Episode 2 - 27 September
Episode 1 - 13 September

Op de bank
Joyce van Ombergen in gesprek met Kaspar Huijsman, directeur van een beleggersbank. Voorafgaand aan ons gesprek hebben we de intentie uitgesproken jongeren te inspireren en informeren over sparen en beleggen. Het was een geanimeerd gesprek waarin we in een hoog tempo onze levenslessen en mooie anekdotes met elkaar hebben gedeeld. Daarnaast was er nog iets bijzonders..? Wil jij weten wat? Ga er dan lekker voor zitten en alvast veel luisterplezier.

Klik hier om naar deze aflevering te luisteren

leer investeren

datum onderwerp locatie
bekijk alle evenementen