Laten Beleggen met Binck Select

Dagelijks inspelen op kansen met individuele aandelen en ETF’s

open nú een rekening met €250 startgeld

Voor wie is Binck Select geschikt?

Als u nadruk wilt op actief beheer, waarbij we dagelijks zoeken naar kansrijke aandelen. We beleggen actief in een selectie van individuele aandelen, aandelen-ETF’s en obligatie-ETF’s. En evalueren elke dag uw portefeuille.

Instappen Vanaf € 25.000

Vergoeding deels naar Prestatie

Wij nemen uw werk uit handen
Vergoeding deels naar prestatie en max. 1,25% vaste kosten per jaar
Team van deskundige relatiemanagers en portfoliomanagers 

select_werking-1_v1

Hoe maakt Binck Select het verschil?

Actief beheer: op zoek naar kansrijke individuele aandelen

Met Binck Select spelen we dagelijks in op kansen door in- of uit aandelen te stappen. Ziet het systeem een veelbelovend aandeel dat bij je beleggingsplan past? Dan kopen we dat. Ook worden aandelen-ETF’s voor uw portefeuille gekocht. U kunt dus best wat transacties verwachten, deze zijn bij de beheervergoeding inbegrepen.

Risicobeheersing op maat

Hoeveel risico u kunt en wilt nemen drukken we uit in een persoonlijk risiconiveau, gebaseerd op uw antwoorden op de online vragenlijst. Hiermee kunnen we zeer nauwkeurig de risico’s van potentiële aankopen voor uw individuele portefeuille berekenen en het risico van uw portefeuille beheersen.

select_werking-2_v1
select_werking-3_v1

Elke dag evalueren

Onze systemen rekenen het risico van uw portefeuille en de specifiek geselecteerde aandelen elke dag helemaal door. Zo bepalen we of we een aandeel moeten verkopen en/of een ander aandeel aankopen. Vinden we geen koopwaardige aandelen? Dan investeren we het geld uit de verkochte aandelen(-ETF’s) in minder risicovolle obligatie-ETF’s.

Waar beleggen we in?

We beleggen in een selectie van wel 2.500 Europese en Amerikaanse aandelen, 7 aandelen-ETF’s en 3 obligatie-ETF’s. De precieze samenstelling van de portefeuille hangt samen met uw startmoment, inleg en individuele risiconiveau. Dit kan dus per persoon verschillen en zal variëren gedurende de tijd dat u klant bij ons bent.

select_werking-4_v1

Kosten

Voor ons is het net zo belangrijk dat uw geld groeit als voor u. Een deel van onze vergoeding zit namelijk in de prestatievergoeding. Die betaalt u alleen als uw vermogen groeit. Daarnaast zijn er maximaal 1,25% vaste kosten. Hierin zitten de beheervergoeding, kosten van de aandelen- en obligatie-ETF’s, valutakosten en belastingen.


Verwachte kosten
Risiconiveau 60
Risiconiveau 79
Risiconiveau 109
Risiconiveau 179
Risiconiveau 250

Alle informatie over de kosten vindt u ook in de handleiding.

Prestatievergoeding
10% over de absolute groei

Beheervergoeding 

1% per jaar

Overige kosten 
0,20 - 0,25% per jaar

Wat je moet weten over de risico's

De belangrijkste risico’s van beleggen met Binck Select worden hieronder toegelicht.  Meer uitgebreide informatie over beleggingsrisico’s lees je in de handleiding
Risico van het kenmerkende uitstapbeleid van Binck Select

De computermodellen van Binck Select proberen opgaande en neerwaartse trends in beurskoersen te herkennen om het juiste in- of uitstapmoment voor aandelen te bepalen. Onze systemen kunnen ervoor kiezen om helemaal of voor een deel uit aandelen te stappen of juist 100% (behalve bij risiconiveau t/m 60) in aandelen te beleggen.
 
kopen-verkopen-2_v2 (1)

Soms maken aandelen echter een golfbeweging. Daardoor kan het zijn dat we een aandeel kopen net op het moment dat de eerder gesignaleerde trend stopt. Deze aankoop op een (achteraf gezien) ongunstig moment kan tot verlies leiden.

Onder bepaalde marktomstandigheden kan het voorkomen dat dergelijke golfbewegingen zich kort na elkaar herhalen. In dat geval kan Binck Select een verlies realiseren ondanks dat de beurs als geheel een opgaande lijn vertoont.

Marktrisico

Het belangrijkste risico is marktrisico. Neem bijvoorbeeld een aandelen-ETF van de AEX-index. De waarde van aandelen-ETF’s beweegt dan mee met de waarde van de AEX-index. Stijgt deze index dan wordt de ETF meer waard. Daalt de AEX-index, dan wordt je ETF minder waard.

Valutarisico/wisselkoersrisico

De koers van een aandeel in een vreemde valuta kan omhoog of omlaag gaan. Daarmee stijgt of daalt de waarde ervan. Maar als de valutakoers daalt, terwijl de waarde van het aandeel gelijk blijft, daalt toch de waarde van het aandeel omgerekend in euro’s.

Persoonlijk contact

Ons team staat vijf dagen per week voor u klaar. Bent u benieuwd hoe een persoonlijk beheerplan er voor u uit zou zien? We helpen u graag al uw vragen te beantwoorden.


Starten met Binck Select

  1. Open een rekening
  2. Doorloop de online intake
  3. Ontvang je persoonlijke beleggingsplan
  4. Ontvang uw persoonlijke beleggingsplan