Waarom BinckBank

Uw partner in onafhankelijkheid

Informatiebrochure aanvragen

Altijd controle over uw financiële toekomst

Bezig zijn met u financiële doelen draait niet om de dikke handleiding bij de website, wel om het maken van de juiste keuzes. Daarom krijgt u bij BinckBank toegang tot het meermaals bekroonde en meest gebruiksvriendelijke platformen. En u neemt ons altijd gemakkelijk mee in broekzak als slimme app. Handig voor als u even niet achter je pc zit.

We staan voor u klaar met goede service

Op de momenten dat u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers voor u klaar. Vijf dagen per week. We helpen u met het opbouwen van uw vermogen en we helpen u met het kiezen van eventuele producten die bij u passen. Ons team bestaat uit echte beleggers die u graag willen helpen met al uw vragen over beleggen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, skype of Facebook. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen in het Binck Investment Academy in Marbella of in het Nederlands Business Centrum in La Nucia.

Scherpe en transparante tarieven

Lage kosten zijn niet zaligmakend, maar wél heel belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat je bij BinckBank altijd verzekerd bent van scherpe tarieven, zonder verborgen kosten. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit en de transparante tarieven die u mag verwachten van BinckBank.

Beleggen en sparen zonder verborgen kosten

Dus of je nu graag spaart, zelf belegt, of je laat het beleggen aan BinckBank over, je weet precies waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten en absoluut geen vervelende verrassing achteraf. En als je naast een Zelf Beleggen-rekening een andere Binck-rekening opent, dan kun je ook nog eens extra CombiDeal-korting verdienen. Zo wordt vermogen opbouwen nog aantrekkelijker.

We helpen je aan financiële kennis

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis en expertise – en zij delen dat graag. Laat je inspireren door seminars, webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en meer.

Een veilige en gezonde bank

Uiteraard wil je een gezonde financiële positie voor jezelf. Wij ook. BinckBank is een Nederlandse onderneming genoteerd op Euronext Amsterdam. BinckBank heeft een solide liquiditeitspositie, maakt een gezonde winst en onderneemt geen risicovolle activiteiten. Wel zo’n prettig gevoel.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kun je lezen op de specifieke productpagina’s.