Waarom BinckBank

Wij zijn gek op beleggen en doen al 20 jaar niet anders

Informatiebrochure aanvragen

Binck Investment Academy

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en enorm veel kennis en expertise – en zij delen dat graag.

Laat u inspireren door seminars, webinars, beleggingstips, succesvolle strategieën, interactieve tutorials en meer.

Beter beleggen met de expertise van BinckBank

Als het om beleggen gaat, wilt u een bank die er alles aan doet om u zo goed mogelijk te laten investeren. Niet de eerste de beste bank, maar een specialist die gek is op beleggen.

Dat is BinckBank. En dat merkt u aan alles.

Aan onze prijswinnende platformen en slimme beleggingsoplossingen bijvoorbeeld. Maar ook aan onze beleggingskennis, expertise en een deskundige servicedesk.

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.
Al 20 jaar lang.

Scherpe en voordelige tarieven

Lage kosten zijn niet zaligmakend, maar wél heel belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat je bij BinckBank altijd verzekerd bent van scherpe tarieven, zonder verborgen kosten.

Zo bent u verzekerd van de best mogelijke kwaliteit en de transparante tarieven die u mag verwachten van BinckBank.

We staan voor u klaar met goede service

Op de momenten dat u hulp nodig heeft, staan onze medewerkers voor u klaar. Vijf dagen per week. We helpen u met het opbouwen van uw vermogen en we helpen u met het kiezen van eventuele producten die bij u passen. Ons team bestaat uit echte beleggers die u graag willen helpen met al uw vragen over beleggen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail, skype of Facebook. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen in de BinckBank Investment Academy in Marbella of in het Nederlands Business Centrum Spanje in La Nucia.

Beleggen zonder verborgen kosten

Of u nu graag zelf belegt, of het beleggen aan BinckBank over laat, u weet precies waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten en absoluut geen vervelende verrassing achteraf. Zo wordt vermogen opbouwen nog aantrekkelijker.

Een veilige en gezonde bank

Uiteraard wil je een gezonde financiële positie voor jezelf. Wij ook. BinckBank is een Nederlandse bank die onderdeel uitmaakt van de Deense Saxo Bank. BinckBank heeft een Nederlandse bankvergunning en valt onder het toezicht van de DNB en de AFM.

BinckBank heeft een solide liquiditeitspositie, maakt een gezonde winst en onderneemt geen risicovolle activiteiten. Wel zo’n prettig gevoel.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de specifieke productpagina’s.