Ook in 2017 uitgeroepen tot Beste Broker van Nederland

Onafhankelijke onderzoeken van IEX, Belegger.nl en BeursBulletin

Meer Informatie

Binck Beste Online Vermogensbeheerder

Eerste award voor Binck Laten Beleggen

cashcow-awardpagina
BinckBank heeft op de Beleggingsfair, het jaarlijkse publieksevenement voor de particuliere belegger, de CashCow Award gewonnen voor beste online vermogensbeheerder.


Mooie innovaties en aandacht voor de klant
Het gebruiksgemak, innovaties en service werd bij BinckBank als uitstekend beoordeeld. Ook de geboden informatie en transparante manier van communiceren wordt erg gewaardeerd.


Doorgaan op de goede weg.
De strijd ging tussen Axento, Evi van Lanschot, Hof-Hoorneman en BinckBank. We zijn erg blij en dankbaar voor deze blijk van waardering. Goed om te weten dat we op de goede weg bezig zijn. En alle reden om nog beter ons beter te doen op onze verdere ontwikkeling als online vermogensbeheerder. Meer informatie leest u op cashcowawards.nl

 

Bron: Cashcow Awards 2018

Binck Beste Broker

IEX Netfprofiler Brokeronderzoek

netprofiler
Een mooie prijs! In het onafhankelijke onderzoek van IEX en Netprofiler werd gezocht naar het antwoord op de vraag: ‘wie is de beste broker van Nederland?’ De experts waren het erover eens en kwamen tot de conclusie: 'Binck is de beste broker'. Mede vanwege het vernieuwde en verbeterde platform. Een mooi compliment voor onze ontwikkelaars én onze klanten die met hun suggesties geholpen hebben om de beleggerssite nóg beter te maken.

Zowel het beleggersplatform als de mobiele app zijn sterk verbeterd afgelopen jaar. Alles bij elkaar opgeteld werd Binck beoordeeld met een 8,1. Een mooie prestatie waar we best een beetje trots op zijn. 

The verdict
Beste broker overall = Binck
Beste broker experts = Binck
Beste beleggingsapp = Alex en Binck

Meer informatie over het onderzoek van IEX Netprofiler vindt u op www.iex.nl.
Bron: IEX Netprofiler Internet Brokeronderzoek - juli 2017


Consumentbond geldgids over Alles-in-1-portefeuille

In de Consumentenbond Geldgids van juli/ augustus 2016 werden de kosten van beleggen op een rij gezet. Uit dit onafhankelijke onderzoek blijkt dat een neutrale fondsbelegger die 10 jaar lang maandelijks € 100 belegt in een neutraal mixfonds, het meest voordelig uit is met de Alles-in-1 Portefeuilles van Binck.

Beleggers kunnen de Alles-in- 1 Portefeuilles zonder transactiekosten aanschaffen dankzij periodiek beleggen bij Binck Fundcoach.

"Een belegger die tien jaar lang iedere maand €100 automatisch belegt in een neutraal mixfonds, blijkt het voordeligst uit te zijn met de Alles-in-1 Portefeuille van Binck die in een tracker belegt… …. De gemiddelde jaarkosten zijn 0,43% over het belegde vermogen."

Binck wint online oriëntatie onderzoek beleggen

wua_logo
Stel, een belegger heeft € 5000 om mee te gaan beleggen. Welke bank of broker is dan de meest logische keuze? Het antwoord luidt Binck. Dit bleek uit het onafhankelijke onderzoek van WUA! 400 respondenten kregen de opdracht om alternatieven te zoeken voor hun spaargeld. Dit omdat een spaarrekening weinig oplevert tegenwoordig. Binck bleek de beste optie voor deze onderzoekers.

“Beleggen wordt door veel consumenten ervaren als complexe materie. Het is noodzaak om zowel de taal als het verhaal over de specifieke beleggingsproducten eenvoudig te houden om consumenten met vertrouwen te begeleiden naar de eindstreep..."
Alle reden om ook in 2017 nóg meer te investeren in duidelijke communicatie en een uitstekende digital experience.
Bron: WUA! Web Performance Scan, november 2016