Over BinckBank

Van ketelbinkie naar jouw partner in Onafhankelijkheid

BinckBank begon met een droom: particuliere beleggers toegang geven tot de beurs. Vóór Binck was beleggen alleen weggelegd voor the happy few. Het was duur, omslachtig en erg gebruiksonvriendelijk. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Het was het jaar 2000, de begintijd van internet. BinckBank begon op een zolderkamer. En ze kregen het voor elkaar. De eerste echt gebruiksvriendelijke online beleggingssite van Nederland, waarmee mensen zélf konden beleggen. Onafhankelijk van de grootbanken.

Maak uzelf wijzer met BinckBank

Vroeger werd gerust € 150 voor een transactie gevraagd. En betaald. BinckBank heeft laten zien dat het anders kan. Sinds onze oprichting lopen we voorop met alles wat met beleggen te maken heeft. Daarnaast hebben we service, transparantie en gebruiksgemak voorgoed op de kaart gezet. Inmiddels is BinckBank de meest gekozen en best beoordeelde broker van Nederland. Elke dag werken we keihard om u de best mogelijke beleggingservaring te geven. En dat blijven we doen. Wij maken onszelf als het kan nog toegankelijker, nog sneller, nog handiger. Zodat u zichzelf met BinckBank nóg wijzer maakt.

Marktleider in online beleggen

Inmiddels is het bijtertje van de Nederlandse bankenwereld uitgegroeid tot onbetwist marktleider in online beleggen. Maar we zijn nog steeds onafhankelijk. En we komen nog steeds op voor de onafhankelijke belegger. 

Inmiddels maakt BinckBank onderdeel uit van Deense Saxo Bank. BinckBank heeft een Nederlandse bankvergunning en valt onder het toezicht van de DNB en AFM.

feiten over BinckBank

  • Ongeveer 3.800.000 effectentransacties per jaar. Gemiddeld zijn dit zo'n 10.500 transacties per dag.
  • BinckBank is actief in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.
  • Al meer dan 17 jaar lang investeren we in service, gebruiksgemak en educatie. Mede hierdoor is onze klanttevredenheid bijzonder hoog.
  • BinckBank is inmiddels 16 keer uitgeroepen tot beste broker van Nederland.
  • Inmiddels heeft BinckBank meer dan 300.000 beleggers.  Dit maakt ons één van de grootste brokers van Nederland.