Voordelig Beleggen

De beste prijs, zonder verborgen kosten

Contact

Wat bepaalt het rendement?

Koerswinst en transactiekosten hebben natuurlijk invloed op uw rendement. Maar er is nog een ander element dat vaak wordt vergeten, en dat is de prijs die u betaalt bij de aan- en verkoop van uw aandelen. Dit noemen we de uitvoeringsprijs. Hoe beter uw uitvoeringsprijs, hoe hoger uw rendement. Best of Book garandeert dat u de best mogelijke uitvoeringsprijs krijgt. Anders gezegd: u betaalt een lagere prijs bij aankoop en u ontvangt een hogere prijs bij verkoop.

Beleggen zonder verborgen kosten

Uw rendement is maximaal als uw kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom bent u bij Binck altijd verzekerd van lage transactietarieven. Scherpe tarieven zijn belangrijk, maar transparantie, zonder onverwachte kosten zijn net zo belangrijk. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Extra betalen voor inschrijven op een emissie, het uitbetalen van dividend, het bijwonen van een aandeelhoudersvergadering, of het handelen op een exotische beurs is er bij ons dus niet bij. Geen vervelende verrassingen, maar een transparante kostenstructuur.

Beleggingspakketten

Bent u een actieve trader, een behoudende belegger, een echte optiebelegger of een beginnende belegger? Bij BinckBank bent u verzekerd van scherpe en eerlijke tarieven. Zo hebben we 3 beleggingspakketten: Green, Blue en Black. Handelt u meer, dan betaalt u minder.

Best of Book

Om de beste uitvoeringsprijs voor aandelen te behalen is BinckBank aangesloten op Best of Book, een service van Euronext speciaal voor particuliere beleggers. Onze orderafhandeling via Best of Book kan u een prijsverbetering opleveren.