Zelf Beleggen bij BinckBank

Start nu en ontvang 200 euro transactietegoed

Open een rekening

Wilt u uw eigen koers bepalen? En zelf uw eigen keuzes maken? Kies dan voor Binck Zelf Beleggen. Dat is beleggen tegen scherpe tarieven op een prijswinnend platform. U belegt zelf, maar u staat er nooit alleen voor met uitstekende service, ondersteuning en educatie op de momenten dat u simpelweg wat meer wilt leren. Beleggen brengt risico's met zich mee, uw inleg kan minder waard worden.

Prijswinnende platformen

Succesvol beleggen begint bij slimme en gebruiksvriendelijke platformen. De website en app van BinckBank is bekroond en veilig. Zo bent u altijd in controle over uw beleggingen.

Leerzame beleggerseducatie

Bij BinckBank kunt u altijd extra beleggerskennis opdoen. Beter beleggen kunt u namelijk leren. Van inspirerende webinars tot handelsideeën en leerzame evenementen.

Tools en functionaliteiten

De tools en functionaliteiten van BinckBank maken u het leven als belegger net even wat makkelijker. Laat u inspireren door de Marktverkenner en vele andere slimme tools.

Geïnspireerd beleggen

Geregeld inspireren wij u met handelsideeën, beleggingskansen, trends en feiten achter het nieuws. We organiseren in het hele land seminars en interessante workshops. 

Wereldwijd beleggen

Beleggen op de belangrijkste beurzen in 18 landen. Van aandelen, obligaties en beleggingsfondsen tot turbo’s en opties. Bij BinckBank hoeft u geen kans meer te missen.

Deskundige ondersteuning

Bij BinckBank staat u er nooit alleen voor. Komt u er even niet uit, of heeft u een vraag over beleggen? U kunt altijd rekenen op de hulp van het team van BinckBank Spanje & Portugal.

Onze beleggingsstrategieën zijn geavanceerd, maar onze filosofie is simpel

Meer over kosten Open een rekening

hero_green

Green

Voor de allround belegger

Green is er voor de allround-beleggers die 1 a 2 keer per maand een aandeel kopen voor de lange termijn beleggen.

actieve belegger

Blue

Voor de actieve belegger


Blue is de slimme keuze voor actieve beleggers die vooral in opties en turbo's hendelen. 

hero_black

Black

Voor daytraders

Black is de beste keuze voor actieve traders die dagelijks met de beurs bezig zijn en handelen.

In 3 stappen starten met zelf beleggen?

  1. OPEN UW REKENING

    In slechts enkele stappen online geregeld.
  2. ONTDEK HET PLATFORM VAN BINCK

    Log in op uw rekening en laat u inspireren.
  3. START MET BELEGGEN

    Start trading met € 200 transactietegoed!
team

Komt u er niet helemaal uit?

Bij BinckBank werken enthousiaste en deskundige mensen. Ons team staat vijf dagen per week klaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 +34 952 924 011

 +351 282 380 335

 info@binckspanje.comSuccess!
Bij BinckBank zijn we graag duidelijk over voordelen en risico’s. Beleggen en risico zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Belegt u behoudend en voorzichtig, dan zijn de rendementen vaak lager. Wilt u hoge rendementen? Dan moet u vaak meer risico nemen. Onze tip luidt: beleg alleen met geld dat u niet direct nodig heeft. Bekijk de voor- en nadelen van beleggen.
Bij BinckBank zijn we graag duidelijk over voordelen en risico’s. Beleggen en risico zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Belegt u behoudend en voorzichtig, dan zijn de rendementen vaak lager. Wilt u hoger rendementen? Dan moet u vaak meer risico nemen. Onze tip luidt: beleg alleen met geld dat u niet direct nodig heeft.
De eerste stappen zijn vaak het lastigst. Dit geldt ook voor beleggen. Daarom is het goed te weten dat we onze jarenlange ervaring kunnen inzetten om u goed voorbereid op weg te helpen. Zo helpen we u graag met tips en kennis om valkuilen te vermijden en om met zelfvertrouwen te starten. Beleggen brengt ook risico's met zich mee, uw inleg kan minder waard worden.
Bij BinckBank kunt u razendsnel en veilig beleggen op de belangrijkste beurzen wereldwijd. Van Amsterdam, Brussel en Parijs tot Londen en Milaan. Maar ook de beurzen in de Verenigde Staten en Canada zijn voor u beschikbaar. De wereld is voor beleggers namelijk veel groter dan de beurs van Amsterdam. Verder kunt u in bijna elk denkbaar beleggingsproduct handelen. Van aandelen, beleggingsfondsen, obligaties en ETF’s, tot opties, turbo’s en futures. Beleggen brengt ook risico's met zich mee, uw inleg kan minder waard worden.
Wij helpen u graag en we ondersteunen u op de momenten waarop u erom vraagt. Onze Klantenservice & Orderdesk weet als geen ander welke vragen beleggers hebben – ze beleggen zelf namelijk ook. Bij BinckBank staat u er niet alleen voor. Beleggerseducatie en inspiratie zijn dan ook heel belangrijk. Maar hoe goed we u ook helpen, we geven u geen advies. U maakt uw eigen keuzes, en BinckBank helpt u met kennis en alle mogelijke functionaliteiten om nóg beter te beleggen.
BinckBank is een onderdeel van de Deense Saxo Bank. BinckBank heeft een Nederlandse bankvergunning en staan onder toezicht van de AFM en de DNB.