stevige korting op uw service fee

Profiteer met de Binck CombiDeal

Heeft u naast een Zelf Beleggen-rekening ook een Laten Beleggen-rekening? Dan krijgt u korting! Maandelijks bespaart u dan €3,50 bij Green en €8,25 bij Blue en Black. Korting op je service fee is zo voor elkaar en maakt beleggen bij BinckBank nóg voordeliger.

combideal

Hoe werkt de combideal?

Uw voordeel begint bij een Zelf Beleggen-rekening. Als u hiernaast een Laten Beleggen-rekening opent, dan profiteert u van een mooie korting op je service fee. Zo krijgt u bij Green € 3 korting en bij Blue en Black ontvangt u € 7,50 korting.

Met de CombiDeal maakt u heel voordelig kennis met de verschillende vormen van vermogensopbouw. De korting krijgt u (per kwartaal) teruggestort op uw rekening.

Zo opent u een rekening

  1. Start met een Zelf Beleggen-rekening
  2. Open en activeer uw Laten Beleggen-rekening.
  3. U ontvangt de korting automatisch op uw rekening.

Bent u nog geen klant bij BinckBank?

Dan is dit een uitgelezen moment om te beginnen met het bouwen aan uw financiële doelen. Dit kan met Zelf Beleggen en Laten Beleggen.

De spelregels

Heb je naast een Binck Zelf Beleggen-rekening nog een Binck Laten Beleggen-rekening (Comfort, Select en Forward) of Pensioen-rekening heeft, dan kom je in aanmerking voor de CombiDeal.

  • De korting wordt (per kwartaal) uitgekeerd als de Binck-rekening actief is. Dat wil zeggen € 2.500 belegd in Binck Forward of Binck Pensioen, een Binck Comfort-rekening (vanaf € 5.000 inleg) of een Binck Select-rekening (vanaf € 25.000 inleg).
  • Deze CombiDeal-korting gaat automatisch in. Je hoeft hier verder niets voor te doen.
  • De CombiDeal geldt alleen als de rekeningen op hetzelfde adres zijn geadministreerd.
  • De service fee wordt eerst in rekening gebracht en vervolgens wordt het bedrag op je Zelf Beleggen-rekening teruggestort.