Altijd en overal beleggen

met de slimme app

de-mobiele-app-van-binck

Slimme apps en een mobiele site

Zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief

Snel en veilig inloggen met een 5-cijferige pincode of je vingerafdruk

Nieuw! Geld overboeken met iDEAL


  • Download in de app storeDownload in Google Play

Geavanceerde grafieken

Duidelijke koersgrafieken zijn onmisbaar. U kunt kiezen tussen verschillende periodes, van een haarscherpe dag-grafiek tot een duidelijke grafiek over de afgelopen 5 jaar.

Real-time nieuws en koersen

U krijgt uw Nederlandstalige nieuws van ABM Financial News. Bovendien ziet u de belangrijkste koersinformatie realtime en streaming. Waar u ook bent.

Handelen met één swipe

Een heerlijke manier om te beleggen! Met een enkele swipe koop en verkoopt u wat u wilt. Uit de test met onze klanten bleek dat dit de meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier is om te beleggen.

Veilig inloggen

Met uw unieke pincode of uw vingerafdruk is inlogggen razendsnel en veilig. Nadat u de app eenmalig aan uw rekening heeft gekoppeld, kunt u in enkele seconden inloggen. Zorg er wel voor dat uw code altijd geheim blijft.

Uw eigen favorietenlijst

Uw favoriete aandelen, opties of turbo’s altijd bij de hand. Deze favorietenlijst is gekoppeld aan je rekening, dus ook als u inlogt achter uw pc of laptop. Zo hoeft u nooit meer te zoeken en kunt u altijd en overal beleggen in uw favoriete aandelen.

Duidelijk portefeuilleoverzicht

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen. En wat dit rendement precies is, dat ziet u in het portefeuilleoverzicht. Het is ons gelukt om uw portefeuille en winst zo duidelijk en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Tot op de cent! 

Al meer dan 300.000 beleggers gingen u voor

Kies ook voor Binck. De juiste keuze voor elke belegger.