Het allerbeste voor de actieve trader

Voor de actieve trader

ProTrader is onze ultieme beleggingservaring. We willen niet opscheppen, maar voor de actieve trader, is ProTrader het beste platform. ProTrader wordt continu verbeterd in samenspraak met onze beleggers. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform dat uitblinkt in snelheid, gebruiksgemak en functionaliteiten. En het mooist van alles: u kunt uw platform 100% customizen naar uw eigen wensen.
VOLLEDIG WEBBASED
Binck ProTrader is volledig webbased en geschikt voor alle browsers en besturingssystemen. Je kunt het platform dus altijd en overal gebruiken, ook op een Mac. Je hoeft niets te installeren en kunt direct aan de slag.
CUSTOMIZE UW PLATFORM
ProTrader is volledig zelf in te richten met de informatie die voor jou belangrijk is. ProTrader is helemaal aan te passen aan jouw wensen. Kies de kleuren, grafieken, koersenlijsten die je mooi vindt of die het best bij jouw handelsgedrag passen.
DE OPTIEGRIEKEN
Echte optiebeleggers kunnen niet zonder de Grieken. Delta, gamma, vega, rho en de theta. Met het krachtige ProTrader weet je welke optie de beste pay-out heeft. Voor elk mogelijk scenario heb je de juiste optie bij de hand. 
ONE CLICK TRADING
Eén klik. Minder dan een seconde. Dan is je order geplaatst. In volatiele markten is de snelheid van handelen uiterst belangrijk. Daarom handel je -desgewenst- met één muisklik.
VERNIEUWDE OPTIEMATRIX
Wil je direct handelen in een compleet overzicht van de meest verhandelde optieseries? En wil je hierbij constructies met verschillende combinaties opzetten? Geen enkel probleem. Bekijk de nieuwe Optiematrix en handel nog scherper.
GRAFIEKEN VAN TRADINGVIEW
Eén grafiek zegt meer dan duizend koersen. Daarom krijg je de beste TA-grafieken van TradingView. En kies ook uit meer dan 75 indicatoren. En zie je een mooi in- of uitstapmoment? Dan kun je kopen (of verkopen) in de grafiek
BINCK BEURSVLOER
Met de Binck Beursvloer sta je de hele dag live in contact met beurshandelaren. Zij bieden een klankbord op hoog niveau en zijn graag je sparringpartner. Bovendien kun je beursnieuws en analyses realtime beluisteren, lezen en delen.
DRAG & DROP
Alles zoals jij het wilt. Fondsen versleep je naar alle grafieken, of het orderticket. Easy! Daarnaast kun je alle vensters aan elkaar koppelen zodat alle informatie ververst wordt wanneer je een fonds selecteert.
QUOTE BOX
Een slim orderticket waarmee je razendsnel koopt en verkoopt, en weer koopt. Elk denkbaar instrument. Direct vanuit de bied- en laatkoers leg je met 1 klik je order in. Je order wordt vervolgens direct uitgevoerd.
GELD OVERBOEKEN MET IDEAL
Razendsnel en veilig geld overmaken waar en wanneer je wilt. Geld overmaken met iDEAL is eenvoudig en veilig. Goed om te weten: iDEAL werkt ook op de app 
DE OPTIECALCULATOR
Stel, je denkt dat het aandeel ABC over 6 maanden flink in waarde gaat stijgen; welke optie neem je dan? Of wil je een strategie met aandelen uitrekenen?Maak dan gebruik van de vernieuwde Optiecalculator. Laat het rekenwerk over aan ons.
GEAVANCEERDE ORDERS
Met de geavanceerde orders van Binck bepaal je vooraf wanneer je koopt of verkoopt. Je kunt kiezen uit: koerslimiet, trailing-stop en bracketlimiet. Hiermee laat je BinckBank het werk doen en heb jij tijd voor andere zaken.