Zelf beleggen met een bekroonde website

screen_platformen_1

Gebruiksvriendelijke site

Een gebruiksvriendelijke en bekroonde website

Realtime koersinformatie en Nederlandstalig nieuws

Onafhankelijke adviezen van gerenommeerde analisten

Real-time koersinformatie

De belangrijkste koersinformatie en grafieken, zonder vertraging en continu ververst op uw scherm. Bij veel banken en brokers is de koersinformatie vertraagd of alleen na betaling realtime. U, particuliere belegger, krijgt deze informatie bij BinckBank kosteloos. Dit geldt voor alle Euronext-beurzen.

Real-time news

Vers van de pers. Nederlandstalig economisch nieuws van ABM Financial News. Direct van de beursvloer. Gratis en onmisbaar voor elke belegger. Gebeurt er iets, waar ook ter wereld, dan leest u het direct.Portefeuille- en rendementsoverzicht

U belegt voor een mooi rendement, toch? En dit rendement wilt u altijd bij de hand hebben. Daarom is bij BinckBank alle essentiële informatie over uw portefeuille, vermogen en rendement in één oogopslag beschikbaar. Het portefeuilleoverzicht is altijd up-to-date en in te delen naar uw eigen wensen. Tot de cent nauwkeurig.

Fundamentele analyse

De fundamenten en kerncijfers zijn misschien wel de belangrijkste informatie voor beleggers. Bekijk de winst, sectorinformatie, koers-winstverhouding, dividend, winst per aandeel en vele andere kerngegevens. Ook de koop- en verkoopadviezen van verschillende gerenommeerde analisten zijn zichtbaar

Geavanceerde orders

Snel bewegende markten, onvoorspelbare koersuitslagen? Geen probleem. Met de geavanceerde orders bepaalt u vooraf wanneer u koopt of verkoopt.  
U kunt kiezen uit: koerslimiet, trailing-stop en bracketlimiet. Hiermee laat u BinckBank het werk doen en heeft u tijd voor andere zaken.Onafhankelijke adviezen

Per aandeel ziet u alle koop- en verkoopadviezen van gerenommeerde analisten. U heeft het waarschijnlijk niet nodig, want u maakt uw eigen keuzes, maar een beetje inspiratie kan nooit kwaad. Ukunt uw visie dus toetsen aan de mening van analisten.

Interactieve grafieken

Maak uw eigen TA-grafieken, voer uw eigen analyses uit en kies uit een schat aan indicatoren. Van een simpel steun- en weerstandsniveau, de RSI, MACD en Bollinger bands tot de meest verregaande analyses. De website van BinckBank maakt technische analyse bijzonder eenvoudig.

Al meer dan 300.000 beleggers gingen u voor

Kies ook voor BinckBank.
De juiste keuze voor elke belegger.